Ei ole ottanut barffaus tulta alleen ja Keiju on paastoillut enemmän ja vähemmän melkein nelisen viikkoa. Olen koittanut parhaalla taidolla kokkailla mitä herkullisempia annoksia, mutta melkein aina kuppiin jää suurin osa tai ei suostu edes maistamaan. Eläinkaupan tuotteet ei kelpaa, paitsi kalaa ja kalkkunaa voi vähän närppiä. Kaupasta olen ostellut kokolihoja ja ne on kammottavia, jauheliha on ainut mitä nyt jotenkin syö. Mutta ruokailu ei ole sille enään millään lailla nautino, sen saa melkein hakea syömään. Nappulakippoansa ennen aina oikein odotti. Joten alkaa huolestuttamaan sen terveys sen verran, että kait se on palattava vaan takaisin teolliseen ruokintaan. Lennon kanssa aion kyllä vielä myöhemmin yrittää, mä haluun bafffata. Lento ainakin on ihan himona Keijun sapuskoihin, että sen kanssa homma saattaa onnistuakin.

Muutoinkin Keijun asiat huolettaa, se ei ole heikosta ruokinnasta huolimatta laihtunut juuri yhtään? Mielessä on käynyt mm. kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen nyt ainakin haluan tsekata. On myös aika flegu, treeneissä kyllä kulkee mutta kotona on entistä vetäytyneempi.

Olispa kyllä huono tuuri jos näin olisi, siitäkin tulisi ihan virallisesti kotimoppe sitten. Hirmuisesti on mietityttänyt ottaa Minna-Siskon borderi Mangon tulevasta pentueesta pentu meille, jos kaikki nyt natsaa kohdalleen. Toisaalta ajatuksissa on myös aikuinen eli terveystutkittu bc. Mutta kun Lennon kanssakin on treenattava niin en tiedä oisko aikaa kahteen yhtä energiseen otuksen ja uskaltaisko sitä enään edes treenata maksikoiralla agilityä.

Jos Keiju on kunnossa niin onhan se toki jo kohta seitsemän, mutta agiltykilsoja sillä on niin vähän, että jos on kunnossa niin sillä voi ne kaksi-kolme kisaa vuodessa jatkossakin mennä ;) Mutta onhan se oikeasti kohta koiranhankkimisen paikka, jos haluan vielä agilityä harrastaa.

Lento-lapanen teki tänään pienet tokotreenit lenkin päätteeksi. Palkkaa ei ollut taskussa joten tehtiin pelkän kehumisen voimalla, aika hyvin kuitenkin. Jäävät liikkeet ihan kateissa istumista lukuunottamatta. Noutoa tehtiin Erkun saippuakupla purkilla ja sen se toi käteen asti ja monta kertaa. Ei sitten pysty kapulan kanssa samaan...