Lentoa hoitanut ortopedi Mikael Morelius jää useamman kuukauden lomalle, ja lisäksi haluaisin toisen lääkärin mielipiteen kuvista. Yritin tavoitella Jan Räihää, palaa kahden viikon kuluttua ja Esa Eskelinenkin vasta ensi viikolla tavoitettavissa. Loistavaa tuuria!

Itse en pysty asiaa päättämään, joten haluaisin rehellisen arvion minkäläiseksi Lennon elämä mahdollisesti muotoutuisi. Ja miten se kestää operaation kun ontuu koko ajan oikeaa jalkaa ja vasen operoitaisiin. Kestääkö oikea jalka sen, ja miksi se oireilee. Olisiko operoitava molemmin puolin. Pikainen arvio vasemmasta jalasta oli 1000e operaatio ja tietenkin siihen tulee kulut kuntoutuksesta ja muusta. Ja pitää varmaan varautua toisen jalan kohdalla samaan. Voinko kiusata pientäni epävarmalla ja mahdollisesti kivuuliaalla tulevaisuudella? Voisiko tulevaisuus kuitenkin olla aktiivisen kotikoiran elämä, se on vähimmäisvaatimus mielestäni operaatiolle. Lento on kuitenkin aktiivinen, toimintaa rakastava, aivan upea pentu. Sellainen pentu luonteeltaan, että enempää ei voisi harrastuskoiralta toivoa.

Olen totaalisesti hajalla. Kiitos kaikille ihanille ystäville, että olen saanut purkaa asiaa teille. Ella oli myös eilen mukana lääkärissä ja on ihanaa, että on niin hyvä kasvattaja takana tukemassa. Ellan puolesta olen myös pahoillani, ei me vaan voitu tietää tätä kun kaikki on tehty niin hyvin kun on voitu ja lähtökohdat on olleet niin hyvät. Elämä vaan on epäreilua, vaikken arvannut että se voisi olla näin epäreilua.