ja sitä on ihan kaikkialla. Nyt taidan tosissaan tietää mitä karvanlähtö voi olla, mutta kyllä ihmettelen että mistä sitä aina vaan riittää? Oli Singolla ja Kipilläkin hyvät turkit, muttei karvanlähtö kyllä ollut mitään tälläistä. Lennon turkki on aika lyhyt mutta sitäkin pohjavillaisempi, karvatupot lentee kun se juoksee...  Turkki on vielä tosi hyvän näköinen, joten karvasirkusta vielä riittänee joksikin aikaa. Kyllä sitä vaan arvostaa borderin turkkia, on niin helppo pitää siistinä ja ei tarvitse edes rapaisempien lenkkien jälkeen juuri koskaan pestä. Toisin on tuon toisen rapajaakon kanssa, se on häntää myöten kurassa melkein aina.

Harmikseni Lennolle tälle viikolle varattu osteopatia siirtyi ensi viikkoon, ei ole kyllä ihan toipunut kiveen törmäämisestä. Kirputtaa paljon enemmän, ja on ollut välillä jäykän oloinen levättyään. Lenkit on ollut minimissä, tänään kyllä vein ne metsään juoksemaan. Alkoi energiaa olemaan jo sen verran, että Lento oli päivällä opiskellut satukirjojen lukemista, palapelin tekoa sekä halkojen kantamista. Keijun kanssa ne rundaa ympäri kämpää ja pihaa ihan rasittavuuteen saakka. Onhan se tietty kiva, että ne on kavereita... Postiviivista tästä ystävyydestä on se, että Keiju alkaa olemaan taas tosi hyvässä kunnossa.

Sunnuntaina Lento vietää 1-v synttäreitä, Eerin aikoo pitää sille juhlat. Kakun on suunnitellut tekevänsä veriletuista, koristeet on vielä mietinnässä. Toinen on niin tohkeissaan :)