Myntjärven hirviö?

Luca on kisaillut vielä laina Sannan kanssa jonkin verran ja hyviä ratoja ja jokunen nollakin on tarttunut matkaan. Seuramme Jau:n seuramestaruuskisoissa Luca oli kolmas. Ihana taitava pikkukoira!

Luca ja Lento kävivät taas hoidattamassa lihaksistoaan ja erityisen iloiseksi tulin Lennon hyvästä kunnosta. Jalkojen nuoleminenkin on ollut vaihteeksi tosi vähäistä ja lenkkimäärämme on nousseet huimasti, onni on vauva joka viihtyy vaunuissa   Metsälenkkeille sitten pääsevätkin hieman vähemmän, mutta saavat sentään ulkoilla ja lenkkeillä ja minä kanssa, ihanaa!

Luca oli viimeksi hoidettaessa aika jumissa ja silloin kiidätinkin sen melkein suoraan treeneistä lihashuoltoon, kun huomasin että liikkui jäähdyttelyssä aika omituisesti. Nyt 3 vkoa myöhemmin oli selkeästi parempi ja on sen kyllä huomannut liikkumisessakin. Seuraavan kerran pojat pääsevätkin hoidettavaksi vasta parin kuukauden päästä.

Uutta bordereille, parta tupee! Saatavana hyvin varustelluista bordercollieista.

Koirat ovat kovin tyytyväisen oloisia kun lenkkeily on alkanut pelaamaan ja joskus Lennon kanssa aina jotain tokon tyylistä hömpätään.

Keiju