Korkattiin Lucan kanssa ulkokausi Janakkalan kisoissa kahdella agiradalla, joista kumpaisellakin tuli nollat. Niinpä sitten tuli siinä samalla se viimeinen SM-kisoihin vaadittava nolla saatua ja kait se olisi sitten ikämiehen kanssa lähdettävä Jyväskylään kesäkuussa. Ihan hauskaa ja onkin viimeinen mahdollisuus osallistua joten onhan se nyt toki käytettävä =) Nollat pompsahtivat suhteellisen helposti nollaprosentti Lucalla kipuaa varmasti lähelle 60%.

Lento ja Daisy ovat treenailleet entiseen malliin ja kun pentuja ei näkynyt niin kesäkaudella keskityn enemmän viemään näitä jos ei nyt nuoria niin agilitynoviiseja ainakin eteenpäin. Lucan kanssa mennään kisa kerrallaan, ja katsotaan kauanko kisaamisen iloa on. Treenejä on tehty Lucan kanssa jo koko talvikauden vaan 1 krt vko ja sillä jatketaan. 

Keiju juhli tässä taannoin 10-v synttäreitään ja on kyllä tosi näpsäkässä kunnossa. Daisyn kanssa ovat lähentyneet hyvin ja ovat lenkkeileet yhdessä irtikin, mikä on ollut jo huisa edistys. Jottei Keiju ihan liian pehmoksi leimaudu niin kävi sitten iskemässä naapurin Daisyn kimppuun, joka kyllä otti tehokkaasti mummun iskun vastaan ja selätti alleen. Hitsi, että harmitti ei ole koskaan päässyt pyöräyttämään ketään..