Ainakin Lucan osalta, sillä ekat treenit lainaohjaajan kanssa on takana. Lucalle on terrierimäiseen tapaan ihan sama kuka sitä radalla kuskaa, sain ihan vapaasti pyöriä kentällä Lucan keskittyessä vain ohjaajaansa. Toki se kävi aina välillä hyväntuulisena moikkaamassa ja elvistelemässä pallollaan. Hallissa on sisälaämpötila + 15 c ja se tuntuu kyllä olevan aika korkea, jopa pienelle borderille. Luca oli aika kuumissaan ja toki varmasti puhkikin yhtäkkisestä treenauksesta, vaikka sitä maltilla tehtiinkin. Sen kroppa kuitenkin on näyttänyt treenin jälkeen ihan hyvälle, harmi vaan kun en pääse pakkasten takia lenkille sitä kunnolla aukaisemaan.

Lennon kanssa tein tokoa ja se oli tosi kiva. Seuraaminen oli erityisen keskittynytttä ja se teki taas oikeasti töitä. Tein myös jääviä, ne oli ok. Hömpöteltiin myös putkea, rengasta ja pujottelua, ja tulihan taas todettua että se voisi olla aika tykki radalla. Lento oli naama naurussa koko treenin ajan, sen koko olemus viesti että vihdoin jotain tapahtuu. Oli tosi ihana treenata.

Trimmailin bordereita kevyesti, ja nyt on nekin suht siistejä. Keijun turkki on ihan erilainen streriloinnin myötä. Ennen sen turkki oli tosi karkeaa, kuivaa ja irtoavaa. Nyt se on pehmennyt ja tosi tiukassa,oikeastaan tuntuu samalta trimmata sitä kuin saksittua turkkia... Mutta ihan hyvältä se näyttää kun laihtuminenkin on jatkunut, niin se on paremman näköinen kuin vuosiin. Sterilointi näytti siis  sopivan sille erinomaisesti :)