Haimme Singon uurnan tänään ja kaveri pääsi isäpappansa Kipin viereen koirien palkintokaappiin. Kipin uurna on jäänyt aikoinaan hautaamatta kun oli talvi ja sittemmin en enään keksinyt mieleistä paikkaa mihin uurna olisi laitettu. Joten Kipi on kulkenut mukana ja niin taitaa Singollekkin käydä. Hieman kyllä mietin jos Singon tuhkat sirottelisi järveen kun uimista rakasti. Mutta en taida raaskia, taidan olla tosi omituinen ;) Pihaan voisi ne myös haudata, mutta sitten jos joskus sattuu muuttamaan.. Taidanpa tehdä niin, että ostan pojille pihallemme omenapuut muistomerkeiksi ja kaverukset saavat jatkaa oloaan palkintokaapissa. Sinne kun ei vieraammat tule kurkistelleeksi, ettei ihan täysin leimauduta.

Eerinin on vaikea käsitää tuhkaamista kyseleekin, että miten Sinko on saatu mahtumaan uurnaan ja jos se avataan kansi tuleeko Sinko sieltä.

Lento kävi lekurissa saamassa akunpunktiota jalkavaivoihin ja käyttäytyi huomattavasti paremmin kuin viimeksi. Hoito on sille kyllä valitettavasti hieman kivuliasta koska lihaksisto on niin jumissa. Nyt oli kyllä huomattavasti paremman oloinen. Pahimmat jumit on selässsä ja niitä aletaankin aukoa fysioterapiassa. Oksentelua tutkittiin kanssa ja nyt päädyttiin hoitamaan sitä gastriittina/esofagiittina. Eli vatsa ja kurkkutorvi on ärtyneet, taustalla mahdollisesti pitkään jatkuneet tuki- ja liikuntaelinkivut ja nämä elämänmuutokset. Nyt jatketaan Antepsinia ja vatsahappo salpaajaa kuukauden ajan 3 krt päivässä, kotiruokaa vielä viikko ja nivelvalmiseet lopetetaan kahdeksi viikoksi. Jos oksentelu uusii niin otetaan röntgen ja laajat verinäytekartoitukset.

Toivotaan, että helpottaisi eikä tarvitsisi kokoa ajan lekurissa ravata. Nyt kun on ollut tahtina kerran melkein viikossa, ja mä kun ajattelin että Singon pois menon myötä ei ihan joka viikko sentään enään tarvitsisi käydä tai edes soittaa.

Jotain kivaakin Lento sai tänään kokea, Singon kasvattaja kävi kylässä ja Lento sai leikkiä iki ihanan pennun kanssa. Olipas tosi mukava saada sille koiraseuraa ja nähdä kuinka onnellinen se oli kun sai juoksennella pennun kanssa. Nyt puhuttiin lääkärin kanssa, että se saa olla vapaana toisten koirien kanssa. Mutta aluksi saa leikkiä vaan ihan jonkun 5-10 min ja sitten pikkuhiljaa nostetaan aikaa, jos pysyy oireettomana. Joten tervetuloa vaan kaverit :)