Onhan ollut kevät ja ei ihan mieleinen sellainen. Helmikuisesta Ellen leikkauksesta on kulunut melkein 3 kuukautta ja siitä ensimmäinenhän meni potilasta hoidellessa ja toinen kuukausi meni sitten flunssan kanssa, olimme Ellen kanssa kuukauden kipeänä muu perhe pääsi vähän vähemmällä ja omalta osaltani tauti vielä huipentui vatsatautiin.

Joten ei olla todellakaan tehty yhtään mitään, Lento alkoi olla jo rasittavuuden puolella kun ei oikein päässyt edes lenkille. No, nyt toivottavasti taudit on selätetty ja aletaan nostamaan omaa ja koirien rapistunutta kuntoa. Ollaankin jo päästy mukavasti lenkkeilemään ja Lento on ollut ihan kaistapää metsälenkeillä. Nyt alkaa jo rauhoittumaan kun on tajunnut, että kyllä tässä joka pvä on taas liikuntaa tarjolla.

Tällä viikolla alkaa agilityn ulkokausi ja jokin aikaa menee varmaan taas kun alkaa pääsemään edes jotenkin siihenkin kiinni Lucan kanssa. Täytyy aloittaa sen kanssa maltilla takana kun on taukoa enemmän ja vähemmän. Se mikä on aika jännää niin Lennosta tulee agilityn alkeisryhmäläinen  On tosi jännä nähdä miten se toimii kun kentällä on muita.

Keiju täytti 9-v huhtikuun lopussa, niin se aika vaan menee. Keijusta ei ikää huomaa, on ollut aina nuori vanha. No onhan tuo harmaantunut, mutta on tosi leikkisä ja metsässä painaa Lennon kanssa ihan tosissaan. Pyörätielenkit sen sijaa sille ei ole oikein koskaan maistuneet . Luca tulee kesällä sitten perässä. Näyttelyitä myös mietin, josko laittaisi erikoisnäyttelyyn molemmat. Onkin 4-5 vuotta siitä kun olen viimeksi kehässä käynyt. Pitäisi mennä johonkin mätsäriin katsomaan miten Keiju käyttäytyy ja viedä vaikka Lentokin samalla. Katsoinkin, että Järvenpäässä olisikin aika monta mätsäriä tulossa.

Ihanaa ja aurinkoista kevättä!