on oltu nyt reilu viikko ja nyt saatiin joku ihme hidas yhteys systeemi, jolla ei todellakaan hermo kestä surffata ja toimiikin kun sattuu tykkäämään. Ens kuun puolella saadaan varmaan vasta yhteydet toimimaan kunnolla, joten meilillä ei kannata missään tärkeemmissä asioissa tavoitella.

Koirat on sopeutuneet alun jälkeen uuteen kotiin  ihan hyvin, Sinko ottaa rennosti mutta Lennolla on ollut tekemistä. Yksin jääminen hetkeksikään on ollut sille tosi kova paikka, mutta nyt sekin jo alkaa jo sujumaan paremmin. Lenkkimaastot on mahtavat ja omaan pihaankin ollaan saatu aitaa viritettyä, joskaan se ei ole vielä ihan valmis ja koiran pitävä. Koirat kyllä pysyi ilman aitaakin uskomattoman hyvin pihassa, nuo vanhemmat nyt toki mutta että Lentokin. Kummallakin puolella rajaa on koiria ja kertaakaan Lento ei ole sinne lähtenyt vaikka haukkuvat siinä. Suorastaan uskomatonta!

Lennon jalat on voineet hyvin vaikka liikunta vapaana on lisääntynyt. Sinko sen sijaan on tosi huonona, ontuu pahasti :( ja virtsatie infektiokaan ei ollut talttunut ja sai uuden pitkän kuurin siihen.