Ihan samanlailla mennään, Lennon ontuminen ei ole muuttunut yhtään miksikään kipulääkityksestäkään huolimatta. Väillä pahempi ja välillä hetken parempi. Täyslepoa takana kohta 2 vkoa ja tilanne ei ole yhtään edennyt mikä on musta aika omituista!! Hetkittäisiä parempia päiviä on mahtunut joukkoon ja sitten yht äkkiä muutamasta juoksuaskelesta tai ilman edes näkyvää syytä alkaa ontumaan taas ihan kunnolla. Eilen alkoi ontumaan taas tosi pahasti, tänään illalla taas jo parempi. Vaikka tänään on olen sitä ihan vähän kävelyttänyt. Käytiin minilenkillä meinaan Keijua moikkaamassa, että se älyää että tuo ällöttävä ipana on tullut jäädäkseen ;) Aika hapan oli vielä Keiju ilme, kävi kyllä nuuhkimassa pentua mun sylistä. Trimmasin samalla Kepaa nopsasti, kylläpä on pullukka neiti. Ja mitään ylimäräistähän se ei saa syödäkseen, joo ei varmaan. Ainakin vielä reilu viikko hoidossa olemista olisi Keijulla, sitten voisi varmaan juoksun puolesta ottaa kotiin.

Lennon sapuska vaihdettu suosituksen myötä Eaglen isojen pentujen ruokaan, aiemminkin kyllä syönyt samaa merkkiä. Ei kyllä sisällöltään kauheasti poikkea aiemmasta safkasta, mutta glukosamiinia siinä nyt ainakin on. Sinko ja Keiju ovat syöneet Eaglen Holistic kalaruokaa jo vuosia, on ainakin niille ollut hyvä sapuska.

Kongit on kovassa käytössä. Singollekkin löytyi niistä mieluisaa puuhaa, ihmettelen etten ole aiemmin sille älynnyt noita täytellä. Lento saa päivittäin kaivella melkein kaikki sapuskansa kongeista, menee energiaa ja aikaa kuluu. Kosketuskeppeilyä ollaan tehty ainoana koulutusjuttuna, tänään laiton kepin jalustaan ja nopsasti hoksasi senkin. Koskeminen onnistuu varmasti oli keppi missä tahansa, ulkosalla ja eritilanteissa ei olla kyllä treenattu. Kohtapuolin ajattelin ottaa työn alle jonkin tempun, jos osaan ;) Sitten ehkä nähdään onko musta keppeilijäksi.

Huomenna tavataan Lennon sisaruksia, mukava päivä siis tiedossa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vierailin sivustolla, joka käsittelee Euroopan teurashevosia. En ole aiheesta tulleita dokumentteja pystynyt katsomaan. Sivustolta löytyy adressi, jonka toivottavasti moni allekirjoittaa.