ja se saapuu lentokoneella tämän kuun 20 pvä. Ominaisuuksiltaan se on mainio, ikää on riittävästi, kisaa kolmosluokassa, fyysinen kunto on erinomainen, agilitytuntumaa sille on pikkasen tauon jälkeen taas alettu hakemaan. Minut se laittaa varmasti koville, sillä en ole vuosiin ohjannut tämän tyyppistä koiraa ja jännittää jo nyt aloittaa yhteisen sävelen haku kolmosluokan kisoista. Tämä minun haastaja on tietenkin Tanska-Suomi poika Luca! En voi kun kiitellä ihanaa Minna-siskoa mahdollisuudesta saada kokeilla Lucan ohjaamista. Ihan käsittämätöntä kun on niin kiva sisko Pusu.

Odotan siis tosi innolla Lucan tuloa, on jännää nähdä kuinka saan koiran kulkemaan. Oisi ollut ihanaa jos Minna olisi itse voinut Lucan tuoda ja olisin samalla saanut käyttöopastusta, mutta Luca tulee kasvattajansa tuomana kun hän on sopivasti Minnalla käymässä.

Nyt vaan pitää toivoa, että Luca ja Lento tulee toimeen. Luca on kyllä yleensä tosi jees toisten urosten kanssa, ja Lentokin on tähän asti ollut. Lucalle on kyllä jo varamajoitus hankittu äitimme luota ja hän ottaakin Lucan enemmän kuin mielellään. Luca on tosi kiva koira kotona, niinkuin borderit yleensäkin ovat. Riistaviettiä se on Tanskassa saanut ihan hurjasti ja voi olla ettei sitä voi pitää vapaana lenkeillä ollenkaan. Tosin näin on Mangonkin kanssa, mutta kun oli täällä niin pystyi sitä lenkittämään irti, sillä riistaa on niin paljon vähemmän täällä. Aika jännää Hymy