Lento on ollut useamman päivän enemmän ja vähemmän vatsaoireinen, aluksi ajattelin sen johtuvan Rimadyl-kuurista ja lopetin sen. Vatsa tasaantuikin hieman, mutta eilisestä illasta lähtien on sitten lennellyt aina tasaiseen tahtiin. Tänään lykkäsin sille Canikuria ja maitohappobakteereita, muttei vielä ole helpotusta näkyvissä. Oiskohan ihan jotain pöpöä, vai liekö syönyt jotain multaahan tuo popsii pihalta ihan urakalla. On kyllä viime aikoina saanut aika paljon nakkeja, kun olen naksutellut hihnakäytöksestä. Mutta en nyt uskoisi sen herkkävatsainen olevan.

Tulosta hihnakävelyssä onkin tullut, eilen illalla käveli super hienosti vetämättä. Kun hihna kiristyy vilkaisee muhun ja pompahtaa oikean taskun luokse hakemaan palkkaansa. Singon kanssa ei tosiaankaan vielä kävely suju, autolle talutan niitä yhdessä ja Lento vetää kun hinaaja. Joten en niitä nyt taluta yhdessä kuin pakon edessä.

Edesmennyt Yazz bordercollie kärsi jossain vaiheessa pahimmista ripuleista mitä tiedän. Kutsuimme näitä latauksia paukkuripuleiksi, koska oikeasti kuului pamaus ja jälki oli sen mukaista. Muistan erään kerran kun Yazz oli vatsaoireinen ja katselimme olkkarissa telkkaa.. Eteisestä kuuluin pamaus ja me kaikki tiesimme mistä oli kyse. Jatsukka oli ladannut Jussin upouusiin hienoihin kenkiin saaliinsa, yllätys löytyi siististi kengän sisältä ihan kärjestä asti. Tilanne oli niin koominen, että vieläkin hymyilyttää tapahtuman muistelu. Onneksi ruokavalio hoiti sittemmin pamaukset kuriin.

Toivotaan, että Lentskarin massu rauhoittuu. Onneksi on todella virkeä ja juo hyvin, joten jatkamme kotihoidolla. Ihan ilman ruokaa en ole kuitenkaan uskaltanut pentua pitää, joten riisiä ja keitinvettä olen antanut pieniä määriä. Toivottavasti ei ole tarttuvaa...