2183842.jpg

Himputti kun järjestelmäkamerani on hajoamassa ja tänäänkin olisi ollut mitä ihanin kuvaus sää. Kamera tekee ihan omiaan ja valottaa tosinaan kuvat just miten tahtoo, välillä yli ja välillä ali ja tosinaan suljin vai mikäse nyt lie jää totaaliseen jumiin ja salamakin toimii satunnais otoksella. No onhan sillä raukalla jo hakattukkin kuvia, kun on aiemmin ollut ammattikäytössä. Täytyy vaan toivoa, että liike kaipaa taas pian uuttaa kameraa ja voidaan antaa eläkekoti sitten taas seuraavalle kameralle. Tässä nyt kuitenkin muuutama vähävaloinen otos joulun ajalta.

Ollaan lenkkeilty koirien kanssa paljon ja on ollut tosi ilahduttavaa huomata kuinka hyvässä kunnossa Lento on. Jalat ei oireile pitkistä ja hurjista lenkeistä, ihan pikkasen silloin tällöin niitä kirputtelee levossa. Lennolla on menossa joku uhittelukausi, lenkeillä käy tosi kuumana ja juoksee hulluna Keiju perässä ja välillä sillä menee ihan totiseksi koko touhu ja yrittää alistaa Keijua. Ja sehän nyt tapahtuu helposti kun massalla jyrää pikkusen kumoon ja alkaa rähisemään sen päällä. Keiju on ihan orpona siinä, ei uskoisi minkämoinen peto se on vieraille koirille kun omassa laumassa ei juurikaan uskalla vastaan pullikoida. Lentohan uskoisi jos Keiju vaan tosissaan sanoisi. Nyt olen pariin kertaan viheltänyt pelin poikki ja Lento jättää kyllä rähisemiset ihan pienellä sanomisella. Tosi hauska murkku-ikäinen, joka ei itsekään tiedä onko menossa vai tulossa...

2183844.jpg

Tokoilemisia ollaan vähän tehty, on mennyt ihan kivasti. Seuraaminen ei kyllä ollut tänään niin hyvää kuin aiemmin, ja jäävissä liikkeissä ei tajunnut mitä istuminen on. Liekö päällä oleva takki häirinnyt vai olenko tehnyt liikaa seisomista. Luoksetulossa tein tänään ekaa kertaa maahanmenon, hyvä ja hiljainen. Nouto on ihan alussa minulla, sillä en oikein tiedä mitä tulisi siltä siinä vaatia/opettaa. Tuo kapulan eteeni ja pomppaa mua vasten ja otan sen pois. Pitäiskö se ottaa nyt sivulle, siinä se kyllä tahtoo tiputtaa kapulan.. Täytyy kysellä neuvoja viisaammilta.

2183848.jpg

Keijun ilmoitin oman seuramme kisoihin, olisi kolme starttia kipitettävänä. Kerralla melkein enemmän kisoja kuin Keijulla virallisia startteja ikinä. Jos näyttää liian suurelta urakalta niin jätän vikan startin suosiolla pois. Tai saa nyt nähdä päästäänkö yhteenkään starttiin, sillä Keijulla on yleensä ollut juoksut jouluna ja juhannuksena. Treeniä on kyllä alla tosi vähän, oisko ehditty reiluun kuukauteen kaksi kertaa treenailemaan. Mutta onhän tässä jo vuoskaudet treenailtu ;) Ennen kisoja ajattelin käydä tekemässä lyhyen treenin, saadaan taas esteet tutuiksi.

Ens vuodeksi voisin asettaa Keijun kanssa tavoitteksi nousun kakkosluokkaan ja mieluusti myös ainakin jokunen nolla sieltä. Lennon kanssa asetan tavoitteeksi edistyä tokorintamalla ja päästä sen kanssa kokeilemaan joitakin möllitokoja. Mutta suurin tavoite on saada pidettyä koirat kunnossa ja päästä itse liikkumaan niiden kanssa enemmän. Oma tavoitteeni voisi siis olla huomattavasti parempi kunto!!