Käytiin Lentskarin kanssa taas mätsärissä kun tässä Järvenpäässä nyt niitä näyttää olevan. Lento käyttäytyi oikein hienosti, osasi rauhoittua odotellessa ja muutaman kertaan vaan haukkui toisille koirille. Tosi kiva kokemus! Kehässä esiintyminen oli jo paljon hallitumpaa kuin ekalla kerralla, seisominen ja tuomarin kopeloinnit menee jo kuin rutinoituneella kehäketulla. Juokseminenkin ihan jees, menisi se vieläkin ihan sika lujaa... Pentuja oli paikalla reilut kaksikymmentä, Lento oli punaisten kolmas.

Sinko aiheuttaa päänvaivaa, raukka pissasi tänään sisälle :(  Lienekö se vaikuttanut kun annoin eilen kortisonin illalla kun normaalisti saa aamulla. Pissa haisi myös ihan kamalalle, liekö vaan hormonaalista niin kuin ennen keväisin vai onkohan sillä muutakin häikkää. Uusi lääke myös alkoi väsyttämään ja on aika reppanan oloinen. Väsymys pitäisi korjaantua kun kuuri etenee. Toivotaan, että niin käy sillä Sinko ei ole kyllä oma itsensä. Ontuminen ei ole kokonaan poissa, mutta lääke vaikuttaa täydellä teholla vasta viikon-parin päästä. Katsellaan ja toivotaan nyt, keskiviikkona mennään sitten lääkäriin.

Lennon kanssa ollaan treenattu vähän, seuraaminen paikoin Lennoksi jopa oikein hyvää. Ei juuri loikkinut ja ei imuttanut namiin niin täysillä joten se tuntui todellakin paremmalta.  Tehtiin myös tunnaria kotipihalla ja sehän hoksasi sen ihan erilailla kuin aiemmin. On sen kanssa vaan niin hauska puuhata :)