Käytiin tänään päivällä tallilla ja Lento veteli napaansa, multaa, hiekkaa, nurmea, turvetta ja hevosen lantaa minkä ehti. Yökötys, lopulta pentu oli ihan pullistunut mutta lisää piti vaan saada... Muutoinkin esim. kotipihasta vetelee Singon kanssa kimpassa nurmea ja multaa aivan intona. Singolla kortisonilääkitys tekee näläntunnetta ja syös siksi kaikenlaista. Tulisi pakkasta ja lunta, alkaa nämä rapakelit ihan tosissaan kohta riittämään!

Kotona sitten Lento oksensi kerran, mutta ehti sitten nekin vetää napaansa uudelleen ennekuin ehdin sen luokse. Ihan pikkasen ahne. No onneksi peräpää tuntuu toimivan ja sieltä onkin sitten lykätty tavaraa tiuhaan tahtiin pihalle. Hevosiin suhtautui hyvin, olisi mennyt haistelemaankin jos olisin päästänyt. Varasin maanantaiksi ekan rokotuksen, Tänään tuli huimat 12 vkoa mittariin.

Yksinoloa harjoiteltiin tänään reilu tunti, kotiin tullessa kurkkasin ikkunasta nukkuvaa pentua, loistavaa! Aivan taatusti kyllä huutaisi jos ottaisin Singon mukaan ja jäisi ihan yksin, mutta hyvä edes näin.

Keijun juoksu alkoi ja se saa jatkaa lepokotilomailuaan äitini luona.