Tänään olin Keijun kanssa agilitytreeneissä, teemana oli takaakierrot tai ainakin niitä oli radassa hurjasti. Keiju oli ekalla radalla täpinässä jopa niin, että kun jätin sen odottamaan niin puri mua leuasta. Auts, kyllä sattui. Onneksi ei sentään tikkejä tarvinnut lähteä laittamaan. Se kun on kuumana leluun niin se tikkaa ihan sumeilematta sinne missä luulee lelun olevan... Toisella radalla olikin jo huomattavasti hyytyneempi ja niin olin minäkin. Kotona Keiju meni sängyn alle kongin kanssa ja vikisi, taitaa olla valeraskaus tulossa?

Lento teki pienet tokotreenit hallin pihalla ja voi vitsi se oli taitava! Aloitin treenin pienellä leikkimisellä, jotta saa purkaa enempiä paineita ja ehkä se toimii? Seuraamisessa mulle tuli ihan loistava fiilis se osaa ihan oikeasti seurata muutamia metrejä. Tein myös pysäytyksiä, maahan-seiso ja nekin meni just nappiin. Tein jäävänä liikkenä seisomisen, sekin onnistui. Tein noutoa narulelulla, onkohan järkevää? Mutta siinä oli samaa ongelmaa kuin kapulan kanssa, että ote on tosi höllä. Kivat lyhyt treeni.

Lento on yrittänyt vammauttaa tällä viikolla itseänsä oikein urakalla. Yksi päivä lenkillä likastui ja kaatui juostessaan miljoonaa ja epäonneksi oli back on track takki päällä ja voitte varmaan kuvitella kuinka lujaa koira kaatunut koira suihkaa alamäkeä kyljellään kyseisessä puvussa.  Tänään on kahdesti ottanut yhteen Opelin takaluukun  kanssa. On vaan liian kiire, eikä ehdi odottaa että kuukku on kunnolla auki. Maltti olisi joskus ihan tarpeen.