Lento liiteli eilen illalla sellaisella menolla, että päätin suunnata vauhtia johonkin älykkäämpään toimintaan. Niinpä alettiin ladata askartelemaani kosketuskeppiä, eli naksuttelin huomiosta keppiin ja nopeasti sain haluamiani nenällä kosketuksia kepin päähän. Tänään jatkettiin treeniä ja meni vielä paremmin.

Sinko käy kuumana kun naksuttelen Lennolle, se on aina rakastanut temppuilla ja oppimista naksun kanssa. Sen piipitys hieman häiritsee omaa keskittymistäni. Mun täytyis varmaan alkaa ottamaan sille työn alle jotain rauhallista naksuttelua. Hitsi kun vaan tekee niin vauhdilla, että pelkään että loukkaa itsensä kun kroppa ei enään pelitä niinkuin se olettaa sen tekevän. Singon jalka on paljon parempi, vielä on tosin Rimadyl lääkitys päällä.

Sinko on hauska pennun kanssa, se komentaa sitä sellaisista asioista mitkä meillä ei ole sallittua tai asioista jotka sen mielestä ei ole sallittua. Kuten jos Lento roikkuu mun lahkeessa tulee "käytöspoliisi" paikalle ja ojentaa pentua, myös kun ruokailemme ja Lento erehtyy nousemaan tuolia vasten niin se blokkaa sen alas. Tätä samaa tekee myös Keijulle, huomattavasti nätimmin vaan. En tiedä kuinka järkevää mun on antaa sen tuota tehdä, tuleeko siitä sitten joskus myöhemmin uroksille kiistaa? Tosin sehän varmasti aika pitkälti riippuu Lennon tulevasta luonteesta, alistuuko se sitten. Nyt tekee niinkuin Sinko käskee ihan pienimilläkin vihjeillä.

Tänään ipana yritti imutella Sinkoa mahasta. Kuivasin Sinkoa ulkoilun jälkeen ja Lento hyökkäsi vatsan alusta tutkimaan ja haki nisiä, siltä se musta ainakin näytti.  Luolakoiran vikaa siinä näyttää aina vaan olevan, on koko ajan tunkemassa itseänsä milloin mihinkin ahtaaseen paikkaan. Pesukoneen takana on ollut jumissa jo useasti ja tänään on alkanut tunkea itseänsä sohvan taakse, samoin menee Erkun vaunujen alle.