1338711.jpg

Veljekset painii

Kävin tapaamassa muutamaa kasvattiamme. Safiirin lapsukaista reilu 3-vuotiasta Miloa ja sitten Mangon reilun puolentoista vuoden ikäisiä poikia Tihkua ja Kallea. Oli tosi mukava nähdä pitkästä aikaa. Milon ja Tihkun laumaan kuuluu 4 urosta ja yksi narttu ja vierailevana tähtenä oli vielä Kalle. Kyllä täytyy sanoa, että on kyllä hieno lauma kun hyväksyvät "vieraan" uroksen niin pihalle kuin sisällekkin. Pojilla näytti olevan aika hauskaa :)

1338714.jpg

Mun, ei kun mun... Kumpi voittaa Kalle vai Tihku

1338717.jpg

Milo palloilee ;)

Kotisivut kyllä täytyisi oikeasti piakkoin saada ajantasalle, saataisiin Mangon lapsukaisetkin sinne lisättyä. Jussi on kyllä jo vuosi sitten tehnyt uuden ulkoasun, mutta muutoin ne vielä lepäävät työn alla. Hitsit, kun en itse osaa. Ne olisi meinaan jo sitten tehty ;)

Erkku osioita: Erkku 3-v on kova tavaamaan sanoja. Yrittää opettaa Lentoa vissiin puhumaan kun tavuttelee sanoja o-vi, mat-to, ruo-ka jne. Kertoi mulle, että Lento on vielä niin pieni ettei se ymmärrä joten hän opettaa sitä. Toistaa aina monta kertaa saman sanan ja Lento on aina yhtä innokkas kuuntelemaan. On noista kahdesta kyllä iloa toisilleen, vaikka välillä saavat minut hulluuden partaalle ;) Toivon, että Erkun saalistaminen jäisi Lennolta pian pois. Erkku kun juoksee, niin kaveri on usein kiinni vaatteissa ja se ei ole mukavaa. Etenkin silloin kun Lento on täynnä energiaa niin Erkku joutuu kokemaan välillä vähän kovia, mutta tulee sitä kyllä muilutusta vähän Lennollekkin välillä. Kumpikaan ei ole yleensäkään moksiskaan.

Olen mietinyt jos ottaisi aina päiväksi naksun ja nameja taskuun, ja naksuttelisi Lentoa rauhallisesta käytöksestä Erkkua kohtaa. Ainoa, mutta on se että Erkkua kiinnostaa tietenkin naksu myös. Alkaiskohan naksuttelemaan sitäkin hyvästä käytöksestä ja karkkia palkaksi. Hmm.. toimiskohan ;)

Sinko on ollut tänään jotenkin väsyneen oloinen, pennun seurakaan ei oikein maistunut. Joten herra on saanut makoilla rauhassa portin takana. Ulkona kyllä porhaltaa mielellään ja multa maistuu edelleen. Joten ehkä on ollut vaan sille liikaa toimintaa viime aikoina.