Luca kävi viikolla laina-Sannan kanssa treenailemassa agilityä muutamaan otteeseen, olivat mm. Rannikon Timon treeneissä. Vieraskoreus alkaa kaikkoamaan, leluja tapetaan ja Sannan vesikoiranarttuja puolustetaan ;) Luca alkaa olemaan muutoinkin kivassa fyysisessä kunnossa, agiltykuntoa alkaa jo vähän olemaan, paino on kohdillaan ja peruslenkkejäkin on voitu pidentää taas kun pakkaset on iisimpiä.

Lento ja Keiju on saaneet vaan tyytyä kömpelön emäntänsä vaappuvaan seuraan. Ollaan lenkkeilty ja tänään tokoilin Lennon kanssa. Viime kerrasta on luvattoman paljon aikaa, mutta silti oli kivat treenaukset, tein seuraamista, jääviä ja noutoja. Seuraaminen oli hienoa, jäävissä maahanmeno oli kadoksissa. Noudot suht ok, siis tuo mulle, tyyli on kyllä erittäin vapaa...

Huomenna Lucalla on kaksi starttia Hyvinkäällä. Ei olla vielä uskallettu laittaa sitä kolmeen starttiin samana päivänä, ettei ihan piiputa. Kolmen viikon päästä suunnitelmissa on Lappeenranta, ehkä silloin se voisi kokeilla kolmen startin kirmaamista. Noissa starteissa kun on kuitenkin aika vähän palautumisaikaa, kun kaikki säkäluokan radat on peräkkäin. No täytyy miettiä.

Hyvää Ystävänpäivää