Olen yrittänyt saada laitettua eilisiä kuvia, mutta nettiyhteys on niin onneton että en onnistunut kuin tämän yhden kanssa. Myöhemmin sitten..

Vietettiin Singon kanssa eilen super mukava päivä kotosalla touhuten. Sinko sai toimia Erkun uimavalvojana, ja se on homma mistä se sunnattomasti piti. Siinä sai sai ottaa pärskeitä kiinni, niitä Sinko rakasti.

Eerin oli tietenkin kovin suruissaan kun kerroimme, että Singosta tulee enkelikoira ja pahoitti kovasti mielensä koska olin luvannut, että juhlimme Singon synttäreitä ja tämä lupaus oli multa unohtunut tässä muuttotohinassa. Singollahan oli synttärit muutama viikko sitten. Niinpä sitten vietimme eilen Singon synttäreitä, Eerin teki nakkikakkua ja lauloi paljon onnea vaan. Oli kyllä kovin liikuttavat juhlat, mutta sankari oli onneissaan. Singolla oli jalkojen suhteen eilen hyvä päivä joten saatiin vielä paljon ihania muistoja talletettua. Sinko nukahti uneen tutulla lääkäriasemalla, palloleikin ja namin syönnin ohessa.

On niin kovin ikävä, mutta päätös oli ehdottomasti oikea. Lento on kovin sekaisin, se mallitti Singon käyttäytymistä niin paljon. Se on ihan pelokkaan tuntuinen, omalla pihalla haukkuu karvat pystyssä naapurit ja kaikki muutkin vähänkään omituiset. Lenkillä räyhäsi kuin heikkopää toisille koirille. Ja nyt on vielä kehitys niin kesken muutenkin, että Lennolla tulee kyllä olemaan hankalaa ainoana koirana ja vielä uudessa paikassa. Keijukin on sopivasti juoksussa ja ei ole kotona. Singolla ja Lennolla oli kyllä hieno suhde, Sinko opetti Lentoa aivan mielettömän upeasti.  

Suuret kiitokset kaikille ihanista viesteistä, ne lämmittävät suuresti!