1884005.jpg

Lento, hieman yli 10 kk

Tänään treffattiin Emmin kanssa ja katsottiin miten oltiin edistytty ja harjoiteltiin koirakohtaamista. Hihnakävelyyn otettiin uusi juttu, ensin sanotaan ei ja jos ei tehoa nyppäistään hihnasta kiellon kanssa. Toimi ihan jees, reagoi jo aika useasti pelkkää ei sanaan.

Koirien ohitukseen harjoiteltiin kolinapurkin käyttöä tarvittaessa. Kielletään jo rähinän ajattelelemisesta, tarkkailaan korvien ja pään asentoa. Jos ei ei auta, niin kolinapurkkia rämäytetään kädessä ja jos ei sittenkään tehoa viskataan se jalkoja kohden. Treenatessa jouduin ekalla kohtaamisella kerran viskaamaan, toisella kerralla varoittamaan ja seuraavalla kerralla katsoi ohittaessa hihna löysällä vain minua. Ihan loistavaa! Nyt vaan pitää pysyä edelleen tiukkana hihnakäytöksen kanssa, ja nipottaa edelleen ;) Kolinapurkkia tuskin tarvitsee usein viskellä.

1884007.jpg

Treenasin myös hiukan tokoa, seuraaminen alussa aika kamalaa. Saatiin muutama onnistuneempi pätkä, jossa ei imuttanut ja syöksähdellyt namin perässä. Kaukokäskyt olivat tosi hyvät, tosin olen edelleen aika lähellä. Harjoiteltiin myös lelun etsimistä, agilitykentän nurtsi oli niin pitkää ja sinne sai kätevästi kätkettyä lelun. Se oli Lennosta super hauska leikki, vaikka oli sille aluksi vaikeaa. Kuten kaikki rauhallisuutta vaativa toiminta.

1884018.jpg

Tosi älykäs ;)

Keijun kanssa treenasin agilityä tosi pienesti, teemana "väärän puolen" kepit. Meni tosi jees, mutta otin kyllä vain puolikkaita keppejä. Keijulla oli koko treenin ajan hyvä asenne.