Käytiin Lentskarin kanssa taas tsekkaamassa lihaksiston tilannetta. Oikean jalan lavan yläosasta ei enään reagoinut niin voimakkaasti kuin viimeksi. Pahin tilanne on nyt ilmeisesti oikean jalan lavan alla siis siellä kainalon puolella. Ei anna kunnolla oikeaa lapaa irti kropasta, kun taas vasen "irtoaa" ihan hyvin. Voisiko siellä olla revähtänyt lihas? Lihaksen nimi jo unohtui...  Johannakaan ei voinut varmaksi sanoa, että hoitaako syytä vai seurausta. Kuitenkin jännevammoille ta hermovammoille tyypllisiä muutoksia lihaksistossa ei juurikaan ole. Mutta toki on mahdollista, että jalassa jokin painaa hermoon ja aiheuttaa siten kivun. Mahdollisuuksia on...

Lavan päällä olevat lihakset on ok, ei reagoi sieltä. Lantiossa oli myos hieman jumitttumaa, johtuen  epäbalanssista liikkumisesta. Oikeassa jalassa pientä havaittavaa virheasentoa, jalka hieman ulospäin. Toivottavasti voivat ensi viikon ell käynnillä ultrata lapaa, jos rtg-kuvat on puhtaat.

Lento oli mahtava hoidettava, suurimman osan ajasta makasi rentona kyljellään silmät kiinni. Sai paljon kehuja luottamuksestaan ihmisiin ja uudehkoon tilanteeseen. Kotonahan olen sitä käsitellyt muutaman kerran päivässä ja on oppinut kyllä hyvin rentoutumaan en olisi kuitenkaan uskonut, että malttaa noin täysin uudessa tilanteessa rauhoittua. Uskomattoman hieno ipana!

Juttelin päivällä akupunktiota antaneen eläinlääkärin kanssa ja akua voisi jatkaa, koska on vastannut jollain lailla hoitoon. On kuitenkin ensimmäinen ontumaton pari päiväinen sen avulla saatu. Palaillaan asiaan kuvaustuloksen jälkeen ensi viikolla. Metacamista ei ole ollut näkyvää apua, kokeilen vielä huomisen ja jos ei auta niin lopetan lääkityksen.

Tänään päivällä oli ihana lenkkeily sää, Keiju pääsi Singon kanssa pikkulenkille ja tehtiin vajaan puolentunnin lenkki. Sinko oli reipas itsensä ja liikkui kivasti. Lennon kanssa tehtiin oma lenkki 15 min lenkki ja annoin olla irti koko ajan. Ihana katsoa toisen onnea kun saa vähän juosta. On se vaan aika nopea, mutta myös toisinaan hieman kömpelö johtuen tietenkin vähästä ja tasaisella tapahtuneesta liikunnasta. Oman vauhdin ja kropan hahmotus on toisinaan vähän hakusessa, tai sitten on kasvamassa samanlaiseksi reikäpääksi kuin Sinko oli nuorena.

Voi kun saisi näiden kanssa vaan lenkkeillä ilman jalkojen kyttäilyä, vois vaan nauttia ja kävellä auringon paisteessa tai vaikka siinä sateessa :0 Mikään ei ole koiran omistamisessa mukavampaa kuin pitkät kiireettömät metsälenkit. Yleensä ollaan talvisin monesti otettu eväät mukaan reppuun ja käveleskelty ja nautittu, no tänä talvena ei ole kelienkään puolesta eväsretket tulleet mieleen ennen kuin tänään.