Vihdoinkin näyttäisi siltä, että edes joskus tulee onnistumisen ja edistymisen tunnetta meidän tokoilemisen suhteen. Lento on kolmessa viime treenissä tehnyt tosi hyviä muutaman kymmen askeleen seuraamispätkiä :) Tänään testailin, että osaako istua ja seistä seuraamisesta ja istua se osasi tosi hienosti, seisominen on aluillaan. Ei ihan tiennyt mitä vaadin, mutta pysähtyi kuitenkin tosin valumalla. Maahanmenoa en tehnyt, koska siihen olisi aivan takuulla tullut haukahdus, josta nyt yritetään päästä eroon. Tein pari rauhallista maahanmenoa namilla houkutellen.

Sivulletulot tosi hienoja ja paikka oli kyllä hyvä. Tein myös luoksetulosta pysäytyksiä, seiso ja istu. Meni jees, seis parempi taas kuin vähään aikaan. Tosi mukava huomata kuinka hyvin Lento kuunteli sanallisia käskyjä. Sinko luki aina enemmän kroppaa, käskyillä ei varmaan juurikaan ollut merkitystä. 

Seuraamista tein myös aika paljon niin, että vaan kutsuin Lennon mukaan liikkeeseen. Hassu poika ei osaa tulla mun takaa seuraamaan, vaan juoksee ensin eteeni ja kiepsahtaa siitä sitten seuraamaan. Täytyy tehdä sivulletuloja niin, että joutuu tulemaan takaani.

Tosi kivat treeni ja ihana nähdä kuinka ollaan edistytty, vaikka ollaan kyllä edelleen varsinaisia tunareita. On tämä toko vaan niin vaikeeta..:)

Lento oli päivällä ahkeroinut meidän sohvan parissa, kongi oli mennyt sinne alle ja nyt muutaman kuukauden vanha sohva on kaluttu alareunasta, jee.