Vietimme tänään Erkun 3-vuotis synttäreitä, onnellinen pikku prinsessa sai toivomansa vaaleanpunaisen polkupyörän. Ollaan sitten jouduttu sitä täällä sisällä työntelemään, kun ulkona onkin lunta. No, eiköhän nuo kohta sula ja päästään pyöräilemään.

Lento käyttäytyi synttäreiden ajan aivan uskomattoman hienosti, vaikka alkuun mietin että mitenköhän paketti pysyy kasassa kun näitä taaperoita vilistää tässä enemmänkin. Mutta ei mitään, onnellisena ja kiinnostuneena touhusi lasten kanssa, nukkui välillä ja pusutteli vieraita. Ilmapalloakin vähän maistoi ja pallo poksahti katsoi vaan, että jaahas nämä siis voivat poksahtaa. Taitaa kaverilla hermot olla rautaa.  Todella mallikelpoinen pentu!

Jalat edelleen samanlaiset, tänään sattoi ehkä vähän onnahdella vasenta etujalkaa. Metacamin lopetuksella ei siis ole ainakaan hirmuisen suurta näkyvää vaikutusta. Helmiäkin on tipahdellut muutamaan otteeseen, mutta ei musta lähellekkään kaikkia. Tosin epäilen, että Sinko on kateuksissaan saattanut vetäistä osan. Vaikkei ole herkkua niin jos toiselle kelpaa niin kyllähän minullekkin asenteella.