että pääsee uutta kotia laittamaan. Huomenna saadaankin sitten elellä viimeistä velatonta päivää, sillä torstaina sitten päästään tai joudutaan asuntovelkaisten joukkoon ;) Hankintoja on tullut tehtyä ruohonleikkuri käytiin tänään katsomassa ja valitiin malli joka joko kerää tai silppuuaa nurtsin niin pieneksi, ettei sen pitäsi kulkeutua koirien mukana sisälle. Siellä kun ei enään jaksa pihaa haravoida tämän entisen läntin vielä haravoikin.

Aitaa myös tilailin, aidataan nyt aluksi joku 500 m2 pihasta ihastuttavalla verkkoaidalla, ens kesänä sitten rakennetaan laudasta vähän nätimpi versio koko pihan ympärille. Aita ois kyllä saatava nopeasti pystyyn, että voi Lentoa pitää vapaana pihassa.

Kävin tilaamassa myös ryijymaton takkahuoneeseen. Meillä on moinen ollut nyt vuoden olkkarissa ja enkä ole parempaa mattoa koirien kanssa vielä tavannut, ei ime likaa ja karvoja. On siis pysynyt ihan uskomattoman hyvänä vaikka onkin vaalea. Lentokaan ei ole sitä vielä syönyt, vaikka muut meidän matot se on muotoillut uudestaan. Ainoa huonopuoli siinä oli aluksi se, että Keiju ajatteli sen vissiin olevan nurmikko ja pissaili siihen yöllä.

Koirat voi ihan hyvin, Singon pissavaivat on helpottaneet ja uusi kortisonin korvaava lääke ei ole aiheuttanut ainakaan vielä mitään ongelmia. Pientä ontumista on kyllä ajoittain vieläkin :(

Lento ei ole juurikaan päässyt mitään treenailemaan, kotipihassa olen hieman tokoillut ja hihnakävelyä on harjoitettu urakalla. Kävelee yksin aivan super nätisti ja on niin keskittyneen oloinen tehtäväänsä. Mutta välillä sitten sen on ihan pakko kiskaista vähän, ihan kun ei pystyisi itseään pidättelemään. Sitten se palaa taas ruotoon ja kävelee nätisti.  Pyöriä ja mopoja kohtaan on ilmennyt hyökkimistä ja siitä olen tiukasti kieltänyt ja nyt nekin on saaneet olla rauhassa. Toisille koirille karjuminen on taas palannut, se pitää ottaa taas työn alle. Jos Ohitustilantessa pysähdyn ja otan sen kontaktiin niin ei juurikaan koskaan hauku, mutta ohi käveleminen yksin on tällä hetkellä liian suuri haaste ja kuono on pakko aukaista.

Hui kauhistus ikä nostelee myös päätään ja se on kohdistunut kaikki kerrat ulkona olleisiin muovipusseihin. Reippaasti kyllä tulee mun kanssa tutkailemaan ja toteaa ne vaarattomiksi. On se vaan hauska pakkaus!