Taloon tehtiin kuntotarkastus ja se oli kaikin puolin mallikkaassa kunnossa. Muutama huomautettava kohta tuli, kuten alapohjan tuuletusta kannattaisi ehkä lisätä. Mikä on sangen pieni vaiva, vaihtaa tuuletusritilöihin tilalle verkko ja muutama silikoninen saumaus puttui talosta sisältä ja ne voisi sinne laittaa. Kosteutta ei ollut missään ja talo oli hyvin ja huolellisesti rakennetun oloinen. Joten me tehdään siitä kaupat ens to, jee! Käytiin jo valitsemassa tapetitkin, sillä makkarit on tapetoitava. Muutoin sinne ei tarvitse tehdä mitään. Pihassa rehottaa sellainen nurmikko, että tarvitaan kohta puimuri sen ajamiseen.. Aitahommatkin mietityttää kovasti, joten hyviä ja halpoja vinkkejä aitaamiseen otetaan mielellään vastaan.

Kävin eilen hakemassa Singolle uuden lääkityksen, mutta en aloittanut sitä vielä. Sinko oksensi eilen, kauheita läjiä sontaa pitkin meidän makkaria ja tietenkin myös sänkyyn, vaikkei siellä muuten koskaan olekkaan. Tänään on jo ok.

Lentskari on viimeaikoina aloitellut pieniä tihutöitä yksinollessaan. Mitään arvokkaampaa ei ole syönyt, mutta melkein aina jotain pikkuesineitä on palasina kun tulemme. Tai onhan tuo vähän sohvan alaosaa syönyt ja meinattiinkin ettei hankita uuteen kotiin vielä uusia huonekaluja, ei sitten harmita niin paljon kun ne on palasina. Jalat on vaivanneet taas enemmän, muutama kipukohtaus on takajaloissa ollut. Varsinaista ontumista ei kuitenkaan, mutta järsiminen on palannut.

Keijun eiliset agitreenit meni suht jees, vaikka kuuma ilma veroitti keijun työskentelyä. Tehtiin taas puolen vaihtoja ja rata oli tosi kiva, jouduin itsekin tekemään duunia.

Hyvää viikonloppua!