Lento kävi toisen kerran osteopaatilla ja oli hurjan paljon paremmassa kunnossa. Osteopaatti sanoi miettineensä Lentoa viime käynnin jälkeen ja totesi sen olevan aika pulmallinen tapaus ja olikin nyt tosi tyytyväinen kun on vastanut hoitoon näin hyvin. Lento antoi hoitaa paljon paremmin kuin viimeksi, enään ei reagoinut niin voimakkaasti. Lähinnä vaan tyytyi vähän urisemaan kun kipeitä paikkoja käsiteltiin. Takaosa on edelleen aika kipeä, mutta nyt antoi sitäkin käsitellä ihan erilailla kuin viimeksi. Liikuntaa saa lisätä, jee! Kuukauden päästä mennään taas uudelleen.

Itsekkin tässä taitaisi tarvita jotain hoitoa, pari päivää sitten niskani jämähti toiselta puolelta kramppiin. Nyt pää jo kääntyy ja pysyy suorassa, kiitos lihasrelaksanttejen ja kipulääkkeiden... Flunssa vielä tässä lisänä niin olo ei ole ollut kovin kehuttava. Lääkäri laittoi sairaslomalle, no tosin enpä oikein työkykyinen olekkaan, hereillä pysyminenkin tekee tiukkaa kun lääkkeet on niin vahvoja.

Autokin on temppuillut jo pidemmän aikaa, haisee sisältä öljyltä, pakokaasulta tms. Sitä onkin korjattu kahteen otteeseen, tiivistestetty pakoputkea, takaluukkua ja vaihdettu joku letku. Ei vaan haju lähtenyt. Eilen vietiin tähän kellikselle paikalliselle korjaamolle ja se putsasi jotkut letkut ja suodattimet. Ja se miksi tän kerron oli korjauksen hinta. Maksoi kokonaiset 5 euroa =)  Saas nähdä, saatiinko auto nyt tällä viiden euron korjauksella kuntoon. Aiemmat korjaukset on ollut pikkasen kalliimpia ja mitään ei ole tapahtunut hajurintamalla.

Keiju ja Lento on hieman energisiä, kun kenopää mamma ei ole päässyt lenkille. Tänään on varmaan pakko uskaltautua ulos ja viedä ne metsään juoksemaan. Ei tätä menoa kestä muuten, vetävät hirveää rallia tässä sisällä. Ja kun heitän ne pihalle, leikki loppuu ja Keiju haluaa sisään.