Lento kävi tänään rokotuksilla eläinlääkäriasema Laumassa, samalla kurkattiin nielu joka oli siisti. Oksentelu saattaa olla vaan harmitonta herkkyyttä, eli on koiria joille ei voi antaa luita ja muita kovinkaan kiinteitä ja kovia herkkuja. Näin pärjätään kyllä hyvin, kun ei oksenna ruokaa ja vesiä jne. Satunnaisesti oksentelua on edelleen ja saa olla aika tarkkana mitä Lennolle suuhun antaa. Esim. tokossa ei voi palkata liikaa herkuilla, oksentaa taatusti.

Poika sai kehuja hienosta karvasta, hyvistä lihaksista ja kuulema laihempi ei tarvitsisi olla. Harmi kun ei älynnyt punnita sitä, pikkupoika tuo on edelleen luulisin että paino on 17 kg luokkaa.

Kävin tänään ostamassa koirille ruokaa. Lentoa yritän nyt siirtää takaisin Eaglen Holistic ruokaan ja nyt ostin kalaversioita mitä Keijukin syö. No, jos oksenteleminen palaa niin täytynee jatkossakin syöttää sille Hilssin eläinlääkärimuonaa, joskin melkein 100e hinta hieman tökkii, muuta pahaa sanottavaa ei ruoasta ole. Hilssiä Lento on syönyt kesästä asti. Tosi paljon kiinnostaisi edelleen barffaus, se varmaan voisi sopia Lennolle. Eikä yhtään intoa vähennä se, että Minna kertoo että Luca ja Mango ovat kuin uudesti syntyneitä sekä olemukseltaan ja luonteeltaan barffin myötä.

Lennolle aloitettiin myös uusi nivelvalmiste tai Lennolle uusi. Nyt kokeillaan Arthoflexiä. Maanataina päästään vihdoin sinne osteopaaatille.

Minna, Michael ja Vilja tulee suomeen 5-11.3, ihanaa Nauru