Muutama viikko on humahtanut hetkessä kun Minna perheineen oli kylässä. Koirat on olleet huonolla pidolla, treenattu ei olla yhtään.  Mutta kaikesta huolimatta ilmoitin Keijun seuramme agiltykisoihin, vaikkei ole nähnyt esteitä vissiin reiluun kuukauteen ja muutoinkin vuoden vaihteen jälkeen treenikerrat taitaa olla yhden käden sormilla luettavissa. Mutta mennään silti...

Lento -Lapanen teki yllättävän ja tyhmän tempun lenkillä, nappasi meinaan ohi juoksevaa poikaa takinliepeestä. Oltiin metsässä ja näin lapsen juoksevan meitä kohti, otin koirat kiinni ja siirryin polulta vähän syrjään. Yht äkkiä kun poika oli kohdalla Lento päätti napata, olin todella Yllättynyt. Pojalla oli kädessä keppi, ja luulen että "hyökkäys" oli enemmänkin leikkiä, Eerinin kanssa harrastaa perään juoksemista ja jokus ottaa vähän kiinni vaatteista, on molemmin puolin kuitenkin ihan hauskaa leikkiä.

Mutta olin silti tosi ärsyyntynyt, että mun koira käyttäytyy noin huonosti! Tuli ihan kauhea morkkis, ajattelin tietysti kaikkea kauheaa, että Lento alkaa syömään pikkulapsia ja muita ohikulkijoita. Täytyy olla jatkossa tarkkana, pakata purkki mukaan taskuun. Pikkasen se saattaa ens kerralla tuollaisesta käytöksestä rämähtää.