Juhannus vierähti mökillä, Eerin ui jääkylmässä vedessä mun tyytyessä pitelemään laiturilta kiinni.

Keijulla alkoi juoksu reilu viikko sitten ja olivat Lennon kanssa tässä kotosalla eiliseen asti yhdessä. Lento oli tosi iisisti eikä tuntunut tajuavan juoksusta juurkaan mitään. Päivä kahden uroksen ja juoksuisen narun kanssa oli sen sijaan hieman järjestelyitä vaativampi kokemus, niinpä Keiju matkasi anopille hoitoon. Luca on siis meillä, koska äitini on Minnan luona Tanskassa.

Ajattelin, että Keiju on varmaan sterilisoitava tän juoksun jälkeen, sillä jos tässä on kaksi urosta jatkossakin niin menee kyllä hankalaksi silloin jos sattuu matkoja ja muita. Lennon kastrointia olen myös harkinnut, sen palluraiset kun on ihan turhakkeet kun ei ole nlyyn asiaa.

Keijun juoksun alettua olin lähdössä lenkille niin Eerin kysyi menetkö sä nyt sitä Keijua juoksuttamaan? Pikkasen nauratti. Samoin selitti kaverilleen, että Keijulla on housut siksi ettei se saa pentuja.

Lento ja Luca on nyt ihmetelleet toisiaan ja lenkeillä menevät mainiosti. Ovat asustelleet vuorotellen porttien takana, mutta tänään ajattelin Eerinin mennessä nukkumaan laskea ne yhteen. Toivotaan, että osaavat olla.

Luca on Erkun mieleen niin kauheasti, se antaa lällyttää itseään ja on kaikesta huomiosta onneissaan. Oikeastaan niin kuin Lentokin, mutta se on kuitenkin Eerinille vähän vilkas ja kookas "hoidettava", mutta Luca on sopiva. Eilen oltiin pienellä lenkillä ja Erkun kaveri oli mukana ja sovittiin, että hän saa taluttaa Lucan kotiin. Eerin itki takastulomatkan katkerasti kaverin talutaessa Lucaa.