Kisattiin Keijun kanssa tänään kolmansissa kisoissa, ohjelmassa oli kaksi rataa joista toinen oli hyppyrata. Hyppärillä teimme nollan, etenevää ja mukavaa menoa mutta asennetta kyllä puuttui ja se näkyi vauhdissa. Rata alkoi vähän huonosti, otin lentävän lähdön ja pyöritin Keijua liian lähellä hyppyä ja se lähtikin jo menemään radalle enkä ollut saanut sitä vielä kunnolla viriteltyä. Muutoin radalla ei tainnut olla sen ihmeempiä mokia, vaikka rata ei ihan, ihan simppeli ollutkaan.  Keiju se sitten tepsutteli luokkavoitoon, sillä muita nollia ei tullut.

Toisella radalla oli jo enemmän fiilistä, sain hyvän lentävän lähdön ja Keiju tuntui tosi mukavalta. Rata oli helppo, sen ihmeempiä ohjauskuvioita ei tarvinnut tehdä, taisin selvitä "persjätöllä" ja leikkauksella koko hommasta. Keiju teki hyvää ja puhdasta rataa kunnes neljä estettä ennen maalia joku ihana tuoksu saavutti sen nenän... Keiju nimittäin teki niin, että lähetin sen putkeen ja meni ihan hyvässä vireessä sinne ja tuli ulos mutta teki samantein käännöksen ja palasi putkeen haistelemaan varmaan jotain nakin hajuja = O ) Menin katsomaan ja kutsumaan ja siellähän se nuuskutti. Nollan meneminen ei harmittanut, mutta ois ollut kiva saada vedettyä noin hyvällä fiiliksellä rata loppuun asti. Jäi kuitenkin hyvä fiilis, oli ehdottomasti parhain kisaratamme Keijun motivaation suhteen. Nyt sitten Keiju tarvitsee vielä yhden nollan kakkosiin siirtymiseen. Toisaalta vois olla mukava katsella sille vielä joku startti, saas nähdä nyt.

Hämeenlinnan näyttelystä kuului myös kivoja uutisia, Mangon pojille Kallelle eri ja Tihkulle eh,  ja ensimmäisen pentueemme pojalle Milolle VSP. Suuret onnittelut!