Olin kuuntelemassa Jessica Ristimäen luentoa saalispalkkauksesta. Oli kyllä ehdottoman hyvää asiaa ja laittoi miettimään montaa juttua. Pääsimme harjoittelemaan myös käytäntöä ja Lennon kanssa halusin neuvoja leikkiin ja noutoihin. Mielestäni Lento leikkii mielellään, mutta on ollut vähän levoton taistelija joka vaihtaa otetta ja usein myös napsii mua siinä samalla käsistä. Nyt Lento taisteli aika hyvin ja ei hirveästi korjannut otetta, osasin ehkä saatujen neuvojen perusteella pitää tarpeeksi vetoa lelussa koko ajan.  Lennon veto on musta tuntunut vielä aina kovin kevyeltä, mutta näin valtaosa bc.stä kuulemma taistelee, olen varmaan liikaa ollut noiden terriereiden retuutettavana.

Nyt pitää muistaa itse pitää vetoa, löysätä saa vasta kun ote on pitävä. Jos ote on levoton niin aina vetoa pois päin ja liike vielä suunta ylöspäin. Pikkuhiljaa myös leukaan koskemista otteen säilyessä. Joten leikkitreenit alkakoon ja kun leikki on opittu niin voidaan työstää sen avulla noutoa.

Treenikärpänen taisi antaa taas pienen pureman tokon suhteen, ja nyt taas alkaisi siihen ehkä olemaan mahdollisuuksiakin joten jos taas aloittaisi edes hieman tavoitteellisemman treenauksen sadannen kerran. Tarvitsisi vaan saada oppia ja neuvoja, hinkataan aina vaan samoja liikkeitä ja virheitä tumpelon omistajan takia. Lennon kanssa on kyllä tosi kiva treenailla ja se kyllä tarvitsisi enemmän tekemistä. Juteltiinkin,että ainakin panostaisi leikkimiseen sen kanssa sekin on oikein tehtynä yllättävän kuluttavaa koiralle. Joten maanantaina leikkiä, tiistaina leikkiä, keskiviikkona leikkiää...